Menu

 

 

 

Food Menu

 

 

WYROBY RZEMIEŚLNICZE

 

Oferta śniadaniowa dostępna wyłącznie w soboty, niedziele oraz święta od 10:00 do 14:00

Śniadania

Śniadania

KIEŁBASY RZEMIEŚLNICZE

 

 

PROZIAKI

Proziak – bułki z dodatkiem “prozy”, czyli sody, wywodzące się z podkarpacia, codziennie wyrabiane w naszym lokalu na bazie mąki pszennej, jajek, kefiru, soli oraz cukru

Przekąski do piwa

DESKI TRADYCYJNYCH SERÓW i WĘDLIN

Deski w zależności od rodzaju podajemy z różnymi przetworami, sosami i pieczywem własnego wypieku

Większość produktów możesz kupić na wynos w regionalnym sklepiku

DESKI TRADYCYJNYECH SERÓW i WĘDLIN

Podpłomyki tradycyjne

w weekendy i święta serwujemy od godziny 13:30

Ciasto z mąki pszennej i żytniej wyrabiane codziennie na miejscu, na domowym zakwasie

Nowe, sezonowe

w weekendy i święta serwujemy od godziny 13:30

Ciasto z mąki pszennej i żytniej wyrabiane codziennie na miejscu, na domowym zakwasie

Dodatki:

pieczone ziemniaki z sosem tatarskim (M/D) 6/10zł

 

 

 

 

Kawy z warszawskiej palarni HAYB

Herbaty

liściaste premium

Desery

domowe wypieki z pochlebnej

Napoje i soki

Wina polskie

Cydry regionalne

Piwa rzemieślnicze

Nalewamy z 16 rotacyjnych kranów, w tym z dwóch angielskich pomp i jednego kranu wysycanego azotem. W naszych lodówkach znajdziecie ponad 100 piw butelkowanych. SPRAWDŹ LISTĘ AKTUALNYCH PIW – KLIKNIJ TUTAJ

Autorskie lemoniady i napoje

nasze receptury, wszystkie o pojemności 400 ml

Autorskie drinki alkoholowe

alkoholowe, wszystkie o pojemności 200 ml

Wódki i destylaty

Podajemy z lokalną zagryzką.